Coman Spatii Verzi Timisoara Plante Ornamentale Gradini Timis Flori Arbusti Arbori Conifere

Plante interior-exterior Timis reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Spatiu Verde - Timis - Plante interior-exterior Buzias Deta Gataia Jimbolia Lugoj Sannicolau Mare Timisoara Recas Ciacova


 arbuste3_400Coman Spatii Verzi va poate oferi produse si servicii de calitate, la cel mai bun pret, pentru a va realiza gradina mult visata.  Angajatii firmei  noastre sunt foarte creativi si vin mereu cu idei inovative,astfel incat sa cream pentru clientii nostrii aranjamente florale de buna calitate si mult bun gust. 

  Comercializam plante 

  • de exterior
  • de interior
  • mediteraneene
  • de balcon (pentru jardiniere) citrice: Lamai, Mandarin, Portocal, Kumquat.

 In acest sens, va stam la dispozitie cu o oferta bogata de plante ornamentale, arbori si arbusti ornamentali, precum si cu o gama variata de pomi fructiferi pentru amenajarea gradinii dumneavoastra.
 Suntem pregatiti sa va oferim produse de foarte buna calitate obtinute in pepinierele proprii sau ale asociatilor si partenerilor nostri.
 Oferta noastra cuprinde servicii de livrare, proiectare, amenajare si intretinere.
 Toate acestea sunt posibile cu ajutorul unei echipe de profesionisti gata sa vina cu idei si solutii pentru gradina dumneavoastra.
 Ne adresam atat persoanelor fizice si juridice care doresc produse si servicii pentru amenajarea propriilor spatii verzi, cat si companiilor specializate in realizarea proiectelor de natura peisagistica.

 Aranjamentele florale se pot realiza si in ghivece din diferite tipuri de materiale(ceramica, metal, plastic, sticla etc) si pot arata bine peste tot: in gradina, pe terasa, in casa, in fata casei, peste tot pun in valoare locurile.
Combinatiile de plante trebuie sa fie facute dupa: tipurile de flori, culori, cum se inteleg plantele intre ele, daca le place apa sau seceta, si altele.

 trandafiripomisori_400

  Va asteptam sa ne contactati si impreuna sa reusim sa va infrumusetam viata prin plante decorative, de bun gust precum:

Servicii

    Coman Spatii Verzi va ofera urmatoarele tipuri de plante interior - exterior:

Galerie foto