ALL GREEN TOP SERV S.R.L.

Amenajari-Decoratiuni Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Spatiu Verde - Suceava - Amenajari-Decoratiuni Gura Humorului Brosteni Campulung Moldovenesc Falticeni Frasin Radauti Siret Solca Suceava Vatra Dornei Vicovu de Sus Dolhasca Liteni Salcea Cajvana Milisauti


  img_2844_400Societatea noastra din Suceava va ofera o gama completa de servicii de amenajare si intretinere de gradini (amenajari peisagistice) cu plante si decoratiuni, folosind principiile Feng-Shui pentru ca gradina sa se transforme intr-o sursa de pace,vitalitate si armonie iar dumneavoastra sa beneficiati de efectul terapeutic al florilor.

  Daca va doriti o gradina frumoasa dar nu aveti timp s-o intretineti sau nu stiti cum, este mai bine sa cereti sfatul unui specialist in amenajari peisagere, care va proiecta si va amenaja gradina pe care v-o doriti, respectand principiile Feng-Shui.

  Nu conteaza dimensiunea gradinii sau bugetul, daca este vorba de gradina de acasa, birou sau cabana de la munte, specialistii nostrii au solutii ajustate pentru fiecare caz in parte. Daca iubiti gradinaritul, putem lucra impreuna pentru ca dvs sa aveti o gradina aromonioasa in care energia pozitiva circula libera.

 56774584_400

 

   Firma noastra realizeaza de asemenea urmatoarele:

  Irigatii gradini prin ASPERSIE

  Ca să vă bucurați de o grădină înfloritoare, un sistem de irgații pentru gradină este un lucru vital. Firma noastra vă oferă o gamă largă de sisteme de irigații pentru gradină, atât irigații prin aspersie cât și irgații prin picurare.

  În irigațiile prin aspersie, apa este redirecționată către una sau mai multe locații cheie unde este împrăștiată cu ajutorul aspersoarelor de înaltă presiune. Sistemele de irgații pentru gradină pot fi programate cu ajutorul unui micro-calculator de proces pentru a furniza apă când există anumite temperaturi exterioare sau condiţii de umiditate. Un astfel de sistem automat vă scutește de problemele cauzate de lipsa apei sau a apei în exces.

  Pentru toate întrebările pe care le aveti în ceea ce privește sistemele de irigat prin aspersie pentru grădină, firma noastră vă oferă o gamă completă de servicii de la cele mai bune produse la analiză, proiectare, implementare și service.

  aspersie_400 

 Irigatii prin PICURARE

   Irigațiile prin picurare, de asemenea cunoscute și sub denumirile de irigații prin prelingere, micro-irigații sau irigații localizate, reprezintă metoda de irigare care economisește atât apă cât și îngrășământ. Prin această metodă, apa se scurge încet înspre rădăciniile plantelor sau suprafața solului, printr-o rețea de supape, țevi și tuburi.

  Pe lângă analiza nevoilor dumneavoastră, proiectare, furnizarea materialelor, implementare și service, firma noastra folosește produse de ultimă generație din domeniul irigațiilor (Iritrol) adaptate nevoilor cât și bugetului fiecăruia.

dsc00529_400

 LACURI

  Iazurile ornamentale, piscinele naturale și lacurile de agrement sunt corpuri semnificative de apă, construite în special pentru recreere, agrement și turism.

  Iazurile executate corect din punct de vedere tehnic vă pot minimiza munca în ceea ce privește întreținerea și mentenanța.

  În cazul unui iaz de dimensiuni mai mari, construit în special pentru utilitățile turistice și de agrement, se vor folosi tehnologii de ultimă oră, principiul de funcționare al sistemului de bază fiind îmbunătățit considerabil în ultimii ani.

  Un astfel de lac prezintă nenumarate beneficii în comparație cu o piscină, printre ele numărându-se: puritatea crescută a apei netratată din punct de vedere chimic, contribuția semnificativă în ceea ce privește habitatul natural al plantelor acvatice, insectelor și al animalelor, precum și costuri reduse față de cele ale unei piscine.

Pentru amenajarea acestor corpuri de apă, firma noastra vă stă la dispoziție cu servicii de înaltă calitate dar și o echipă cu o înaltă pregătire profesională.

 img_3598_400

 FANTANI

  Din antichitate și până astăzi, nici o altă decorație n-a impresionat mai mult decât fântână arteziană.

  O fântână pentru grădină vă poate transforma curtea din spate în ceva cu adevărat exotic și relaxant, iar multitudinea design-urilor disponibile vă poate garanta ca stilul personal se va regăsi cu ușurință în propria grădină.

  Fântâna este o decorațiune foarte personală, iar primul lucru pe care trebuie să-l luați în seamă este dimensiunea acesteia. Puteți opta pentru o fântână mare și grandioasă care să profite de o grădină vastă sau puteți alege o fântână pentru exterior subtilă care să contrasteze cu mediul.

  Deși instalarea unei fântâni pentru grădină nu este dificilă, aceasta este o muncă ce necesită atât creativitate cât și multă răbdare; în acest sens firma noastra vă stă la dispoziție pentru orice serviciu care include fântâna pentru grădină.

 

 CASCADE

  În cele mai multe dintre cazuri, o cascadă artificială poate reprezenta elementul cel mai important în cursul apei din grădină.  Aceasta poate avea un rol decisiv în look-ul de ansamblu al iazului sau al lacului dumneavoastră.

  Cascadele artificiale pentru grădină pot avea diverse înălțimi dar și debite variabile. Patul acestora poate fi construit dintr-o varietate de materiale, iar circuitul apei poate fi închis, ce permite reciclarea, sau deschis.

  Pe lângă rolul de relaxare și serenitate pe care o cascadă îl poate oferi, alte beneficii includ: debit oscilant sau constant, varietate considerabilă de materiale naturale non-toxice, contribuția asupra faunei și florei precum și supravegherea acesteia, control deplin al modului precum și al timpului de funcționare, toate acestea, puse la dispoziție în pachetul de servicii al firmei noastre.

 img_2850_400

 

Servicii

  

 Va oferim servicii profesionale de proiectare, amenajare si intretinere de gradini si spatii verzi, aranjamente florale, sisteme de irigatii gradina, gazonarea terenurilor de sport (fotbal,tenis),iazuri si cascade in Suceava dar si in judetele limitrofe.

 Folosind aplicatii de proiectare 3D, puteti vedea inca de la inceput cum va arata noua dumneavoastra gradina, amenajata exact cum va doriti.