Piscine Blue Ocean - Constructii si Intretinere Piscine Satu Mare

Piscine / Iazuri / Fantani Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Spatiu Verde - Satu Mare - Piscine / Iazuri / Fantani Satu Mare Tasnad Carei Negresti Oas Livada Ardud Valea Vinului


 5_400_03  Piscine Blue Ocean este specializata in constructia de piscine in Satu Mare, din beton placat cu mozaic vidroceramic sau cofraje de polistiren . Lucrarile se realizeaza atat pentru spatiile publice, cat si cele rezidentiale.

 Initial stabilita in Portugalia, firma a inceput constructia de piscine in Satu Mare in anul 2005. Piscinele din beton proiectat construite sunt printre cele mai moderne din Romania, datorita posibilitatii de inserare a lor in orice structura. Ele sunt construite direct in pamant si au o estetica superioara celor obisnuite. 

 Va stam la dispozitie pentru a va acorda consultanta in alegerea tipului de piscina si a dotarilor necesare amplasarii acesteia, precum si privind modul de intretinere al piscinei.
 
 In zilele noastre, toata lumea isi doreste o piscina. Motivele sunt multe, la fel si ideile, dar nimic nu se compara cu a te bucura de o piscina in intimitatea caminului tau si nu la strandurile superaglomerate  din oras, pentru ca piscina este a ta, si va fi construita exact  cum ti-ai dorit-o.

 Piscine din beton

  Pentru executarea unei astfel de piscine sunt necesare mai multe tone de fier-beton, zeci de metrii cubi de material de cofraj, forta mare de munca si atentie sporita.
 Structura din beton în sine trebuie sa fie hidroizolanta, impermeabila. Daca apar miscari ale solului, piscina va trebui sa se miste împreuna cu acesta, însa, în niciun caz nu trebuie sa crape sau sa apara fisuri! Peste aceasta structura se vor aplica anumite straturi de materiale hidroizolatoare, sub placajul de gresie sau mozaic vitroceramic (de sticla).

 8_400

 Etapele realizarii piscinelor din beton

  Sapatura: Pe baza proiectului,dupa obtinerea autorizatiilor de constructie de catre beneficiar se sapa groapa in care se va construi cuva piscinei si caminul tehnic

  Turnarea cuvei din beton: Se vor executa cofraje, se va pune armatura, se vor ingloba piesele in beton,se va turna betonul. La turnarea cuvei este necesara prezenta echipei de instalatori a SC. ADFI SERV COM SRL PACIFIC intrucat in radier si pereti trebuie introduse piese care vor face legatura intre apa din piscina si instalatia de filtrare din caminul tehnic (sifoane de pardoseala, traverse, skimmere, diuze, lampi subacvatice)

  Finisarea: Dupa o perioada de minim 28 zile aceasta insemnand maturarea betonului se va trece la etapele de hidroizolare, impermeabilizare si placare a piscinei cu mozaic sau gresie.

  Instalarea echipamentelor: Dupa executare finisajului se instalaeaza si se monteaza echipamentul in caminul tehnic (pompa ,filtru,instalatii de dozaj,schimbatoare de caldura)

87_400 

 Piscine cu cofraje de polistiren
 Betonul armat reprezinta un material care si-a dovedit calitatile de-a lungul ultimilor o suta de ani. Tunele, poduri, viaducte, sosele, in constructii nu exista domeniu in care sa nu fie utilizat.
 Noua tehnologie (structura din cofraje din polistiren) pastreaza de asemenea atuurile traditionale ale betonului armat, insa adauga rapiditate si precizie pentru executia piscinelor.
 Sistemul bazat pe cofraje din polistiren reprezinta un sistem industrial de constructie a piscinelor din beton armat folosind cofraje care raman inglobate in peretii piscinei.

 6_400

 Avantajele utilizarii cofrajelor de polistiren

 Prin utilizarea acestui sistem bazat pe cofrajele din polistiren beneficiem de o executie rapida de cofrare a peretilor renuntand la elementele traditionale de cofrare: cofrarea pe baza de cherestea si accesoriile adiacente(cuie, sarma etc).
 Soliditate si rezistenta
 Folosirea betonului armat cu dozare de inalta calitate este o garantie ca piscina va dura la fel de mult ca si casa. Armaturile de otel din pereti si radier fac corp comun iar grosimea totala a peretilor este de 25 cm. 
 Apa mai calda in piscina datorita stratului dublu de termoizolatie.
 Raportul pret / performanta este unul excelent.

Galerie foto