Green Eden Amenajari Peisagistice Piatra Neamt, Proiectare Amenajare si Intretinere Gradini

Amenajari-Decoratiuni Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Spatiu Verde - Neamt - Amenajari-Decoratiuni Bicaz Piatra Neamt Roman Targu Neamt Roznov Sagna


 
 amenajaripeisagistice30_400_01Green Eden SRL, din judetul Neamt este o companie specializata in designul, amenajarea si intretinerea spatiilor verzi, precum si de prestarea de servicii specifice de ingrijire si comercializarea intregii game de produse necesare acestei activitati, cu 10 ani vechime in domeniu.


  Green Eden SRL  are ca obiect de activitate oferirea de servicii si produse: (amenajarea, proiectarea si intretinerea spatiilor verzi). Firma noastra lucrari specifice de intretinere a spatiului verde ofera garantie pentru fiecare din serviciile sale.

  Activitatea firmei implica proiectarea spatiilor verzi, amenajari spatii verzi, amenajari gradini, livrarea materialelor necesare executarii acestor proiecte ( rulouri de gazon, arbori si arbusti ornamentali, arbusti pentru gard viu, rasaduri de flori anuale si perene, scoarta ornamentala, piatra naturala pentru decoratiuni).

  Green Eden SRL ofera servicii la standarde inalte in domeniul amenajarii peisajului, avand specialisti motivati, documentati si entuziasti, pentru a realiza pentru dumneavoastra servicii profesionale pentru amenajarea, proiectarea si intretinerea spatiilor verzi.

  10492438_301893403317075_3064452882269440492_n

  Echipa noastra va sta la dispozitie pentru orice intrebare sau detalii despre serviciile pe care le prestam cat si cu informatii despre problemele care apar in momentul in care doriti sa va realizati o gradina sau sa va amenajati spatiul verde de la sediul companiei.

  Proiectarea spatiilor verzi

 Green Eden se ocupa de proiectarea spatiilor verzi pentru ca se cere pricepere, talent, pasiune si rabdare pentru ca dumnevoastra sa beneficiati la finalul proiectului de spatiul verde dorit conform necesitatilor avute.
 
 Echipa noastra este formata din profesionisti, mereu pregatiti sa gaseasca solutia potrivita pentru dumnevoastra si realizeze lucrari durabile si de calitate.

  2352335223263_400

 
  Amenajarea spatiilor verzi 

 

 

Servicii

 Firma noastra, specializata in amenajari spatii verzi va ofera urmatoarele servicii:

 Produsele noastre:

Galerie foto