Floricultura Plante Ornamentale Gradini Galati Flori Arbusti Pomi Fructiferi Rasaduri Amenajari Instalatii de Irigat

Plante interior-exterior Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Spatiu Verde - Galati - Plante interior-exterior Galati Tecuci Targu Bujor Beresti Schela


   Floricultura Galati va poate oferi produse si servicii de calitate, la cel mai bun pret, pentru a va realiza gradina mult visata.  Angajatii firmei  noastre sunt foarte 1_400_05creativi si vin mereu cu idei inovative, astfel incat sa realizam pentru clientii nostrii aranjamente florale de buna calitate si mult bun gust, ce va pot transforma gradina, locuinta sau balconul intr-un spatiu de vis. 

   Floricultura Galati va sta la dispozitie cu o oferta bogata de plante ornamentale, arbori si arbusti ornamentali, precum si cu o gama variata de pomi fructiferi pentru amenajarea gradinii dumneavoastra, fiind intotdeauna pregatiti sa va oferim produse de foarte buna calitate obtinute in pepinierele proprii.
   Oferta noastra cuprinde servicii de livrare, proiectare, amenajare si intretinere.
   Toate acestea sunt posibile cu ajutorul unei echipe de profesionisti gata sa vina cu idei si solutii pentru gradina dumneavoastra sau locuinta dumneavoastra.
   Ne adresam atat persoanelor fizice si juridice care doresc produse si servicii pentru amenajarea propriilor spatii verzi, cat si companiilor specializate in realizarea proiectelor de natura peisagistica.

   Aranjamentele florale se pot realiza si in ghivece din diferite tipuri de materiale(ceramica, metal, plastic, sticla etc) si pot arata bine peste tot: in gradina, pe terasa, in casa, in fata casei, peste tot pun in valoare locurile.
Combinatiile de plante trebuie sa fie facute dupa: tipurile de flori, culori, cum se inteleg plantele intre ele, daca le place apa sau seceta, si altele.    

2_400_03

   Cat despre plante, ele sunt foarte importante iar acest lucru inseamna ca este nevoie de doua sau trei plante care sa contribuie la imbunatatirea calitatii aerului din casa, intr-un living obisnuit, sau de plantele de exterior, pentru un aspect unic, deosebit si de asemenea pentru imbunatatirea calitatii aerului.  Substantele chimice si materialele de constructii, mobila, solutiile de igienizare sau din odorizantele pentru interior pot da aerului dintr-o locuinta un grad ridicat de toxicitate. Potrivit studiilor de specialitate derulate de-a lungul timpului, plantele de apartament pot contracara efectele negative ale poluarii aerului domestic. 

   Plantele absorb dioxidul de carbon si elibereaza in aer oxigen, eliminand chimicale periculoase din mediul interior, asa cum este formadelhida, un vapor care poate cauza probleme respiratorii si neurologice, precum si mai multe tipuri de cancer.
  
3_400_02

   Cresterea plantelor in locuinta nu vindeca propriu-zis afectiuni respiratorii, asa cum este astmul, insa contribuie la ameliorarea simptomelor tulburarilor de respiratie si, mai important decat atat, la prevenirea instalarii diverselor boli.  

   Cel mai important rol pe care plantele de apartament il au in protejarea sanatatii este aportul important pe care il aduc in purificarea aerului. 

Servicii

 Firma noastra este producator si importator direct de:

  • arburi si arbusti ornamentali;4_400_01
  • flori anuale si perene;
  • plante de apartament;
  • pomi fructiferi;
  • rasaduri legume;
  • mobilier gradina;
  • amenajari gradini;
  • instalatii de irigat;
  • pietre pavaj. 

Galerie foto