Damian Consulting Piscine Constanta Cascade Fantani Arteziene Saune Gratate de Gradina Constanta

Piscine / Iazuri / Fantani Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Spatiu Verde - Constanta - Piscine / Iazuri / Fantani Constanta Eforie Nord Harsova Mangalia Medgidia Navodari Ovidiu Techirghiol Cernavoda Murfatlar Eforie Sud Baneasa Negru Voda Cobadin Valu lui Traian


 firma_83_4_400 Fie ca aveti nevoie de intretinere, de modernizarea echipamentelor sau de constructia unei noi piscine, consultantii nostri va vor oferi solutii personalizate nevoilor si bugetului dumneavoastra. Damian Consulting, din Constanta va ajuta sa faceti alegerea ideala . Activitatea noastră se desfășoară în condițiile permanentei preocupări pentru calitate, individualizarea proiectelor prin design particularizat, ultimele noutați în domeniu precum și maximizarea satisfacției finale a clienților noștri. 
  Pentru a beneficia de studiul de instalare personalizat, gratuit va asteptam sa ne contactati.
  Damian Consulting va ofera piscine de lux, atat interioare cat si exterioare, ingropate, supraterane sau suspendate la diverse etaje, in principal piscine din beton placate cu material ceramic sau cu mosaic de sticla. Piscinele sunt in primul rand piscine de hotel sau rezidentiale dar si olimpice, de scufundari cu adancimi de peste 5,5m sau piscine private de agreement. In piscine se construiesc la cererea clientilor zone de hidromasaj, jeturi diverse de apa sau apa cu aer, caderi de apa de diverse forme si dimensiuni, aparate de inot contracurent..
  De asemenea executam toate dotarile obisnuite pentru zone publice de SPA cum sunt saunele uscate sau cu aburi, dusuri emotionale, cascade si caderi de apa de orice dimensiune, iluminat sbacvatic cu lumina alba sau color, tavane Barisol, placari cu ceramic sau piatranaturala, lucrari de rigipsare sau tencuieli decorative la cerere.
 
 firma_83_400   
  In zilele noastre, toata lumea isi doreste o piscina. Motivele sunt multe, la fel si ideile, dar nimic nu se compara cu a te bucura de o piscina in intimitatea caminului tau si nu la strandurile superaglomerate  din oras, pentru ca piscina este a ta si va fi construita exact  cum ti-ai dorit-o.
 
   Firma noastra va ofera urmatoarele: 
 • piscine de diferite tipuri
 • hidromasaj
 • cascade si fantani arteziene
 • saune si bai cu aburi, gratare de gradina
 • piatra naturala pentru amenajari
 • piatra reconstituita pentru amenajari de piscine
 • generatoare de valuri

   Primul pas in obtinerea unei piscine este proiectul de piscina care trebuie sa contina toate datele constructive si care trebuie sa tina cont de cerintele si aspiratiile dumneavoastra precum si de designul arhitectural al proprietatii. 
   Sigur ca va doriti o piscina din beton dotata cu toate caracteristicile si complet accesorizata, care sa raspunda tuturor exigentelor. Odata ce sunteti sigur de caracteristicile  initiale  pentru piscina, incepeti sa adaugati alte caracteristici si accesorii, astfel incat putem lua in considerare faptul ca, cu cat sunt mai multe caracteristicile finale, cu atat mai mare este amploarea proiectului de piscina .
   O piscina din beton proiectata arhitectural si bine construita, va dura in timp, va extinde spatiul locuintei si va adauga o plus valoare proprietatii dumneavoastra.
 Firma noastra va sta la dispozitie, oferindu-va servicii de o calitate superioara. 

 firma_83_7_400 
  Contactati-ne si veti primi ofertele potrivite pentru ca proiectul dumneavoastra sa se materializeze cat mai eficient. Firma noastra garanteaza  realizarea de servicii de un inalt profesionalism care sa aduca satisfactie garantata clientilor nostri, orice misiune fiind guvernata de ideea identificarii celor mai bune solutii pentru client in conditii de competivitate. 

Servicii

  Firma noastra va ofera urmatoarele: 
 • piscine de diferite tipuri
 • hidromasaj
 • cascade si fantani arteziene
 • saune si bai cu aburi, gratare de gradina
 • piatra naturala pentru amenajari
 • piatra reconstituita pentru amenajari de piscine
 • generatoare de valuri

Galerie foto