Coman Spatii Verzi Amenajari Peisagistice, Proiectare Amenajare si Intretinere Gradini Resita, Caransebes, Oravita, Baile Herculane, Moldova Noua

Amenajari-Decoratiuni Caras Severin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Spatiu Verde - Caras Severin - Amenajari-Decoratiuni Anina Baile Herculane Bocsa Caransebes Moldova Noua Oravita Otelu rosu Resita Borlovenii Noi


 Amenajari Spatii Verzi Caras Severinproportional_9_400 

 Coman Spatii Verzi va poate oferi produse si servicii de calitate, la cel mai bun pret, pentru a va realiza gradina mult visata.

  In acest sens, va stam la dispozitie cu o oferta bogata de plante ornamentale, arbori si arbusti ornamentali, precum si cu o gama variata de pomi fructiferi pentru amenajarea gradinii dumneavoastra.
  Suntem pregatiti sa va oferim produse de foarte buna calitate obtinute in pepinierele proprii sau ale asociatilor si partenerilor nostri.
  Oferta noastra cuprinde servicii de livrare, proiectare, amenajare si intretinere.
  Toate acestea sunt posibile cu ajutorul unei echipe de profesionisti gata sa vina cu idei si solutii pentru gradina dumneavoastra.
  Ne adresam atat persoanelor fizice si juridice care doresc produse si servicii pentru amenajarea propriilor spatii verzi, cat si companiilor specializate in realizarea proiectelor de natura peisagistica.

  21414_400

 Echipa Coman Spatii Verzi este formata din specialisti recunoscuti in domeniul peisagistic, oameni cu un simt al esteticului foarte bine dezvoltat, care va vor sustine in orice amenajare peisagistica. Mai mult, firma noastra va ofera servicii de proiectare, design si amenajare a spatiului dorit. 

  Daca va doriti un spatiu verde superb, o gradina frumoasa dar nu  aveti timp s-o intretineti sau nu stiti cum,  este mai bine sa cereti sfatul unui specialist in amenajari peisagere, care va proiecta si va amenaja gradina pe care v-o doriti.

   Nu conteaza dimensiunea gradinii sau bugetul, daca este vorba de gradina de acasa, birou , un loc de joaca pentru copii, specialistii nostrii au solutii ajustate pentru fiecare caz in parte. Daca iubiti gradinaritul, putem lucra impreuna pentru ca dvs sa aveti o gradina aromonioasa in care energia pozitiva circula libera.

 Aici va ajutam noi, oferindu-va servicii de infiintare gazon, amenajare relief artificial dupa care amplasare plante. Serviciile noastre includ arhitectura peisagistica pentru ca gradina sa arate impecabil,  aranjamentele florale va vor satisface gusturile prin eleganta lor, si pe langa toate acestea va oferim si posibilitatea de a va amenaja gradina cu mobilier de gradina, pentru ca timpul petrecut in gradina dumneavoastra sa fie unul dintre cele mai placute

cman1_400 

 Etapele proiectului:

 • stabilirea cerintelor clientului;
 • prezentarea unor schite de idei, pentru a veni in sprijinul descoperirii stilului preferat de dumneavoastra;
 • alegerea de catre client a modului de amenajare a proprietatii;
 • realizarea proiectului pe baza de fotografie ce simuleaza cât mai fidel felul in care o sa arate gradina dvs.
 • aprobarea de catre client a proiectului;
 • stabilirea costului amenajarii (deviz) si semnarea contractului.

Servicii

 • Proiectare, amenajare si intretinere spatii verzi, gradini;
   
 •  Cosit iarba mecanic, tuns gazon cu masini profesionale;
   
 •  Tratare, taiere si cosmetizare pomi, plante, gard viu;
   
 •  Executie cursuri de apa, iazuri, cascade ornamentale;
   
 •  Infiintare gazoane, alpinarii, aranjamente flori, rocarii;
   
 •  Proiectare si montare sisteme de irigat computerizate.

Galerie foto