HORTISERV SRL Buzau Proiectare Montaj Piscine Tratarea Apei Accesorii Filtrare Gazonare Sisteme de Irigatii Buzau

Piscine / Iazuri / Fantani Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Spatiu Verde - Buzau - Piscine / Iazuri / Fantani Buzau Nehoiu Patarlagele Ramnicu Sarat Pogoanele


  amenajare cascade fantani iazuri piscine buzauHORTISERV va ofera servicii de proiectare si amenajare peisagera precum:  cascade, iazuri, cursuri de apa, servicii profesionale de proiectare si amenajare spatii verzi si gradini, gazonare, intretinere spatii verzi si sisteme de irigatii si drenaj.   

 Cascade apa, cursuri de apa, iazuri si lacuri artificiale de la stadiul de design, care simuleaza aspectul final al detaliului de apa si pana la proiectarea si realizarea propriu-zisa a instalatiilor necesare.

  HORTISERV va ofera servicii de amenajare cascade de apa si fantani arteziene in gradini sau in interior in functie de gustul si dorintele fiecarui client, dar si de locul in care doriti sa le amenajati . Pentru amenajarea unei cascade intr-o zona de birouri, de exemplu, se pot folosi materiale moderne (marmura, piatra, metal). Pentru gradina in care va relaxati insa, este de dorit un ambient cat mai natural, obtinut din imbinarea creativa a elementelor componente (pietre, plante, lemn) si mascarea perfecta a instalatiilor de apa.

  Amenajarea iazurilor si fantanilor ornamentale presupune imbinarea perfecta a apei, rocilor, plantelor si a lemnului astfel incat sa se poata ajunge la un aspect cat mai natural al aranjamentului.Iazurile noastre vin in toate formele si marimile. Putem concepe si construi orice tip de iaz!

 amenajare cascade fantani iazuri piscine buzau

  Menirea acestora este de a oferi proprietarului gradinii linistea si relaxarea mult dorita! 

  Echipele noastra de profesionisti  este specializata in conceperea si construirea de iazuri menite sa se potriveasca stilului si gustului dumneavoastra! Dispunem abilitatea de a transforma proprietatea dumneavoastra intr-un adevarat colt de rai!

xaxa_400

 AMENAJARE - NOI PUTEM FACE TOTUL

 • Sisteme de drenaj – obligatorii pentru o dezvoltare buna a gazonului si a plantelor
 • Sisteme de irigatii automatizate - cu componente apartinand unor firme de prestigiu (conditii pentru acordarea garantiei)
 • Iluminarea gradinii in functie de necesitati si pentru punerea in valoare a diferitelor zone de interes
 • Alei – cu pietris, piatra naturala, pavele de calitate cu destinatie speciala de gradina, beton amprentat s.a.! 
  Pentru toate tipurile folosim borduri ecologice
 • Mobilier de gradina - jardiniere, mese si scaune, foisoare, banci, pergole, s.a.
 • Corecturi ale solului(pamant de turba, ingrasaminte, amendamente)
 • Iazuri, cascade, cursuri de apa, fantani arteziene ( geotextil, folie cauciucata, pompe, filtre mecanice si cu UV, lumini acvatice, substante de tratare a apei )
 • Amenajarea propriu-zisa a gradinii - in functie de stilul ales : clasic, rustic, mediteranean, englezesc etc.
 • Material Dendrologic - plante la container, certificate cu provenienta controlata, de orice dimensiuni, in stoc sau la comanda. Nu lucram cu material “comun” din pepiniere silvice, cu plante cu radacina nuda, sau material cumparat de prin piete …

  Contactati-ne si veti primi ofertele potrivite pentru ca proiectul dumneavoastra sa se materializeze cat mai eficient. Firma noastra garanteaza  realizarea de servicii de un inalt profesionalism care sa aduca satisfactie garantata clientilor nostri, orice misiune fiind guvernata de ideea identificarii celor mai bune solutii pentru client in conditii de competivitate. 

anul_2001_2_400

Servicii

  Firma noastra va ofera produse si servicii de cea mai inalta calitate:

Galerie foto