HORTISERV SRL Mobilier Gradina Buzau Jardiniere Accesorii Mobilier Clasic Modern Rustic

Mobilier gradina Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Spatiu Verde - Buzau - Mobilier gradina Buzau Nehoiu Patarlagele Ramnicu Sarat Pogoanele


 Mobila Gradina Buzau Amenajari Gradina Buzau Firma HORTISEV, din judetul Buzau isi desfasoara in permenanta activitatea avand in prim plan preocuparea pentru calitate, individualizarea proiectelor prin design particularizat și maximizarea satisfactiei finale a clientilor nostri. Va oferim mobilier de gradina precum: jardiniere, mese si scaune, foisoare, banci, pergole si altele.

  Suntem convinsi ca veti gasi printre modelele de mobilier de gradina pe care vi le propunem ceva care sa corespunda cautarilor dumneavoastra, din punctul de vedere al pretului, design-ului si al calitatii.Un foisor, un scaun, o masa sau orice accesoriu cu un design deosebit este un obiect de efect, purtand o patina de autenticitate si aducand un parfum de epoca gradinii dumneavoastra.

 Destinatia diferitelor tipuri de mese si scaune este foarte variata, dar un lucru este clar: acestea ne sunt indispensabile, facandu-si intotdeauna simtita prezenta in viata noastra. In aceasta categorie am selectat modele potrivite pentru un mic-dejun, un pranz sau o cina, luate in familie, la terasa sau in gradina.

  Cand vremea afara este frumoasa, este foarte greu sa nu te gandesti la altceva decat o relaxare in gradina, pe terasa sau balcon, bucurandu-te de o limonada rece. Cu mobilierul de gradina potrivit poti spori confortul terasei sau gradinii tale.

 images

 

  Combinatia intre metal si sticla sau lemn pentru mobilierul de gradina, ofera un aspect modern, luminos si elegant. Proprietatile inoxului sau fierului forjat ofera acestor tipuri de mobilier durabilitate si usurinta la intretinere. O proprietate speciala a inoxului este faptul ca acesta nu se pateaza in conditii de ploaie sau vreme rea. Cu o carpa uscata sau umeda se indeparteaza foarte usor orice urma de pata. Mobilierul tau de gradina nu va prinde mucegai. Pentru a mentine luciul si farmecul pe care inoxul in transmite, trebuie doar sa ii oferi un lustru cu o carpa uscata, acesta devenind din nou stralucitor.

 Atunci cand alegi mobilierul de gradina pentru spatiul tau poti alege dintr-o varietate mare de culori, modele si stiluri. Inainte de a comanda mobilierul pentru gradina ta, fie ca e din fier forjat, inox, aluminiu sau lemn, trebuie sa iei in considerare mai multi factori, precum modul dorit de amenajare, preturi si altele.

  AMENAJARE - NOI PUTEM FACE TOTUL

 • Sisteme de drenaj – obligatorii pentru o dezvoltare buna a gazonului si a plantelor
 • Sisteme de irigatii automatizate - cu componente apartinand unor firme de prestigiu (conditii pentru acordarea garantiei)
 • Iluminarea gradinii in functie de necesitati si pentru punerea in valoare a diferitelor zone de interes
 • Alei – cu pietris, piatra naturala, pavele de calitate cu destinatie speciala de gradina, beton amprentat s.a.! 
  Pentru toate tipurile folosim borduri ecologice
 • Mobilier de gradina - jardiniere, mese si scaune, foisoare, banci, pergole, s.a.
 • Corecturi ale solului(pamant de turba, ingrasaminte, amendamente)
 • Iazuri, cascade, cursuri de apa, fantani arteziene ( geotextil, folie cauciucata, pompe, filtre mecanice si cu UV, lumini acvatice, substante de tratare a apei )
 • Amenajarea propriu-zisa a gradinii - in functie de stilul ales : clasic, rustic, mediteranean, englezesc etc.
 • Material Dendrologic - plante la container, certificate cu provenienta controlata, de orice dimensiuni, in stoc sau la comanda. Nu lucram cu material “comun” din pepiniere silvice, cu plante cu radacina nuda, sau material cumparat de prin piete …

 foisor_gradina_buzau_400

Servicii

 Firma noastra va ofera produse si servicii de cea mai inalta calitate:

Galerie foto