HORTISERV SRL Amenajari Peisagistice Buzau, Proiectare Amenajare si Intretinere Gradini

Amenajari-Decoratiuni Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Spatiu Verde - Buzau - Amenajari-Decoratiuni Buzau Nehoiu Patarlagele Ramnicu Sarat Pogoanele


  Amenajari Gradina Spatii Verzi Buzau Proiectare Gradini BuzauHORTISERV va ofera servicii de proiectare si amenajare peisagera precum: servicii profesionale de proiectare si amenajare spatii verzi si gradini, cascade, iazuri, cursuri de apa, gazonare, intretinere spatii verzi si sisteme de irigatii si drenaj. 

  Procesul de amenajare a unei gradini are 3 etape: proiectarea, amenajarea si intretinerea. Noi ne ocupam atat de proiectare si amenajare peisagera, cat si de gazonarea cu rulouri si hidroinsamantare, montarea sistemelor de irigatii pentru gradina, amenajari de iazuri pentru pentru gradina, alei s.a.

 PROIECTARE

  Respectam principiile amenajarii peisagere pe care nu le incalcam indiferent de dorintele clientului. NU FACEM COMPROMISURI!

  Executam proiecte 2D si 3D doar la cerere expresa. Noi consideram ca pentru gradinile particulare aceste proiecte reprezinta o cheltuiala in plus din partea clientului.

  Preferam sa lucram dupa schita (la nevoie … multe schite)

  Intai ascultam dorintele propietarului dupa care, in functie de arhitectura casei, expozitie, incadrarea in zona si nu in ultimul rand bugetul alocat vom face in cel mai scurt timp o propunere de amenajare cu o schita a viitoarei gradini.

  Prima schita va reprezenta “scheletul“ gradinii cu volumele create , aleile, si stabilirea zonelor de interes.

  Urmatoarele schite vor cuprinde detalii pe anumite zone.

  Rezultatul final va putem garanta ca va fi o gradina “lucrata” unde va ramane si ceva din sufletul nostru. 

  proiectare2_400

 AMENAJARE - NOI PUTEM FACE TOTUL 

  Sisteme de drenaj – obligatorii pentru o dezvoltare buna a gazonului si a plantelor
  Sisteme de irigatii automatizate - cu componente apartinand unor firme de prestigiu (conditii pentru acordarea garantiei)
  Iluminarea gradinii in functie de necesitati si pentru punerea in valoare a diferitelor zone de interes
  Alei – cu pietris, piatra naturala, pavele de calitate cu destinatie speciala de gradina, beton amprentat s.a.!
  Pentru toate tipurile folosim borduri ecologice
  Mobilier de gradina - jardiniere, mese si scaune, foisoare, banci, pergole, s.a.
  Corecturi ale solului(pamant de turba, ingrasaminte, amendamente)
  Iazuri, cascade, cursuri de apa, fantani arteziene ( geotextil, folie cauciucata, pompe, filtre mecanice si cu UV, lumini acvatice, substante de tratare a apei )
  Amenajarea propriu-zisa a gradinii - in functie de stilul ales : clasic, rustic, mediteranean, englezesc etc.
  Material Dendrologic - plante la container, certificate cu provenienta controlata, de orice dimensiuni, in stoc sau la comanda. Nu lucram cu material “comun” din pepiniere silvice, cu plante cu radacina nuda, sau material   cumparat de prin piete …
  NU FACEM COMPROMISURI !
  Avem curajul sa dam garantie plantelor de pana la 12 luni.

 amenajare3_400  INTRETINERE

  Executam lucrari de intretinere indeosebi la gradinile amenajate de noi, scopul principal fiind mentinerea gradinii intr-o stare foarte buna – cartea noastra de vizita cea mai importanta de 10 ani incoace.

  Contractul de intretinere se incheie incepand cu luna martie si terminand cu luna noiembrie.

  In luna martie se executa intretinerea de primavara care consta in:

  • taieri de corectie ale plantelor
  • scarificare (obligatorie)
  • fertilizarea cu capsule de ingrasaminte cu eliberare controlata a arborilor si arbustilor si a peluzei de gazon, deasemeni, cu ingrasaminte osmotic
  • verificarea si pornirea instalatiei de irigat

  In cursul anului (aprilie-octombrie) intretinerea consta in:

  • tunderea regulata a gazonului
  • tratamente fitosanitare de prevenire si combatere
  • fertilizarea in functie de fazele de crestere
  • In luna noiembrie se face pregatirea plantelor si gazonului pentru iernat.

  intretinere3_400

 

 SISTEME DE IRIGATII SI DRENAJ

  Daca pana in anul 2003 sistemele de irigatii erau facultative intr-o gradina, acum reprezinta o conditie de acordare a garantiei intregii lucrari.

  Instalatiile de irigat sunt complet automatizate, sunt prevazute cu senzor de ploaie, iar la nevoie senzori de vant, de inghet si altele.

  Aspersoarele se monteaza ingropat, sunt de tip poup-up, astefel incat dupa udare ele se “ascund” , permitand tunderea cu usurinta a gazonului.

  Pentru o exploatare fara probleme a sistemului de irigatii si pentru dezvoltarea normala a plantelor , se elimina excesul de apa cu ajutorul sistemelor de drenaj.

  Sistemul de drenaj tripleaza viteza de absorbtie a apei prin disiparea ei si in peretii laterali ai santului, nu numai in jos, in pamant.

  Deasemeni, acesta regleaza umiditatea suprafetei solului, preluand excesul de apa de la udare sau de la ploaie si ajuta, prin irigare subterana la mari economii de apa, in perioadele de seceta.

  sisteme3_400

 GAZONARE

   Gazonul reprezinta elementul principal de la care porneste costructia unei gradini. El este cel care da un aspect ingrijit gradinii tale.  

Servicii

 Firma noastra va ofera produse si servicii de cea mai inalta calitate:

 

Galerie foto