Mario Art Garden Plante Ornamentale Gradini Bucuresti Sector 1 Flori Arbusti Servicii de Amenajare si Intretinere Spatii Verzi Gazon Jardiniere si Terase Intretinere Livezi

Plante interior-exterior Bucuresti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Spatiu Verde - Bucuresti - Plante interior-exterior Bucuresti-Sector 1 Bucuresti-Sector 2 Bucuresti-Sector 3 Bucuresti-Sector 4 Bucuresti-Sector 5 Bucuresti-Sector 6


 dsc01322_400_01Echipa Mario Art Garden este alcatuita din specialisti recunoscuti in domeniul peisagistic, oameni cu un simt al esteticului foarte bine dezvoltat, care va vor sustine in orice amenajare peisagistica. Mai mult, Mario Art Garden va ofera servicii de proiectare, design, amenajare si intretinere a spatiului dorit. 

   Firma noastra va ofera:

  Plante de interior 

  Plantele de interior sunt mai mult decât un decor. 

  Ce pot face plantele pentru tine?

  1. plantele crează un mediu plăcut, relaxant;
  2. plantele îmbunătăţesc vizual spaţiul interior;
  3. îţi îmbunătăţesc dispoziţia;
  4. plantele sunt filtre naturale de aer, ele înlăturând o parte din poluanții şi bacterii (camerele sau birourile cu plante conţin cu aproximativ 50% mai puţine bacterii şi impurităţi în aer decât camerele sau birourile fără plante);
  5. cresc productivitatea muncii, scad nivelul de stres;
  6. îmbunătăţesc umiditatea aerului. 

 Pentru a-ţi aduce toate aceste beneficii plantele trebuie să fie sănătoase şi aceasta se poate realiza doar printr-o îngrijire corespunzătoare conform cerinţelor fiecărei specii.

 Pentru că nu toţi au cunoștințele necesare sfatul sau intervenția unui specialist pot fi de ajutor.

  Daca va doriti un spatiu verde superb, o gradina frumoasa dar nu  aveti timp s-o intretineti sau nu stiti cum,  este mai bine sa cereti sfatul unui specialist in amenajari peisagere, care va proiecta si va amenaja gradina pe care v-o doriti. Echipa Mario Art Garden pentru a va consilia si ajuta sa construiti gradina mult visata.

 Va asteptam sa ne contactati si impreuna sa reusim sa va infrumusetam viata prin plante decorative, de bun gust.

 yellowmums_400

  Aranjamentele florale se pot realiza si in ghivece din diferite tipuri de materiale(ceramica, metal, plastic, sticla etc) si pot arata bine peste tot: in gradina, pe terasa, in casa, in fata casei, peste tot pun in valoare locurile.

  Combinatiile de plante trebuie sa fie facute dupa: tipurile de flori, culori, cum se inteleg plantele intre ele, daca le place apa sau seceta, si altele.

  Cat despre plante, ele sunt foarte importante iar acest lucru inseamna ca este nevoie de doua sau trei plante care sa contribuie la imbunatatirea calitatii aerului din casa, intr-un living obisnuit pentru un aspect unic, deosebit si de asemenea pentru imbunatatirea calitatii aerului.

  variegatedSubstantele chimice si materialele de constructii, mobila, solutiile de igienizare sau din odorizantele pentru interior pot da aerului dintr-o locuinta un grad ridicat de toxicitate. Potrivit studiilor de specialitate derulate de-a lungul timpului, plantele de apartament pot contracara efectele negative ale poluarii aerului domestic.

 
  Plantele absorb dioxidul de carbon si elibereaza in aer oxigen, eliminand chimicale periculoase din mediul interior, asa cum este formadelhida, un vapor care poate cauza probleme respiratorii si neurologice, precum si mai multe tipuri de cancer.
 
  Cresterea plantelor in locuinta nu vindeca propriu-zis afectiuni respiratorii, asa cum este astmul, insa contribuie la ameliorarea simptomelor tulburarilor de respiratie si, mai important decat atat, la prevenirea instalarii diverselor boli.
 
  Cel mai important rol pe care plantele de apart ment il au in protejarea sanatatii este aportul important pe care il aduc in purificarea aerului.

 

Servicii

Firma noastra va ofera plante de interior, pentru casa dumneavoastra.

De asemenea, va mai oferim urmatoarele servicii:

Galerie foto