Aquaplant Plante Ornamentale Gradini Oradea Flori Arbusti Servicii de Amenajare si Intretinere Spatii Verzi

Plante interior-exterior Bihor reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Spatiu Verde - Bihor - Plante interior-exterior Alesd Beius Marghita Nucet Oradea Salonta Valea lui Mihai Sacueni Stei Vascau Hotar


 2713bdb0309f4765fe838152be1e2d60_400 Master Garden a fost deschis in 2009 ca o necesitate fireasca de dezvoltare a a activitatii noastre de amenajare peisagistica, deja consacrata la acea vreme . Ne-am consolidat pozitia pe acest segment de  piata printr-o oferta variata de plante ornamentale  de o calitate incontestabila,  la un pret corect si nu in ultimul rand  prin disponibilitatea noastra de a va sfatui cand aveti nevoie si a va impartasi din  experienta acumulata in ani de activitate .

  Din pasiune pentru natura si frumos ne-am asumat misiunea de a contribui la transformarea  gradinii Dvs. intr-o oaza de liniste si confort.

  Plantele comercializate de catre societatea noastra sunt in mare parte importate de la producatori prestigiosi din Ungaria,Italia si Olanda, dar si de producatori autohtoni: plante vesnic verzi (conifere), arbusti ornamentali, arbori,trandafiri, un bogat sortiment de plante urcatoare, plante perene, flori pentru parcuri, gradini, terase si balcoane . La cererea clientului putem furniza orice sortiment, in cantitatile si / sau marimea solicitata de client.

  Materialul dendrologic din import este aclimatizat la conditiile din tara noastra. O mare parte a plantelor sunt la container, chiar si cele de talie mare, ceea ce ofera avantajul de a putea fi plantate pe tot parcursul anului. 

 plante ornamentale bihor oradea

 Firma noastra va ofera urmatoarele tipuri de plante:

 fcd8ea395d764e0d97804a0215ff239c_400

 De asemenea, va oferim si materiale de gradinarit.

 mozaic_ornamental2_400 

 Amenajare spatii verzi

  Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu va putem asigura servicii de peisagistica la cele mai inalte standarde de calitate,tinand cont de preferintele Dvs. si particularitatile spatiului ce urmeaza a fi amenajat:

  • consultanta si design gradini, parcuri si spatii verzi;
  • sisteme de irigat automatizate
  • gazonare prin insamantare sau montare rulouri gazon;
  • realizare gradini cu apa, fantani decorative, fantani arteziene, iazuri,cascade, cursuri de     apa;
  • executie alpinarii, terasare pante, decopertari si umpluturi de pamant;
  • servicii de taiere, fasonare si toaletare arbori si arbusti;
  • servicii de  reabilitare spatii verzi, gradini
  • garduri vii din diverse specii si realizare perdele din plante cataratoare;
  • elemente de decor din piatra naturala ( alei si ziduri decorative);
  • diagnostic si tratament plante, fertilizari si tratamente fito-sanitare;

  amenajari_400 Sisteme de irigatii

  Sistemele de irigatii automatizate sunt un lux necesar pentru a avea o gradina frumoasa pe tot parcursul anului.Pe langa confortul pe care il ofera si a faptului ca exista garantia udarii optime si in totalitate a intregii suprafete amenajate ,prin implementarea acestui sistem se obtin mari economii financiare prin reducerea consumului de apa utilizata si repartizarea optima a acesteia pe tot parcursul anului.De asemenea udarea se realizeaza si in perioadele in care proprietarii lipsesc o perioada mai lunga  de timp.

  Primul pas  este efectuarea masuratorilor  si proiectarea sistemului de udare optim,serviciu pe care vi-l oferim gratuit.

  Urmeaza executia efectiva a sistemului cu componente profesionale   Rain Bird SUA

 sisteme_de_irigat_400 

  Aspersoarele folosite sunt de tip ,,pop-up”care ies ,uda si intra la loc in la pamant la orele programate fara a fi necesara interventia sau prezenta umana.Pentru grupurile de plante sau aliniamente se folosesc  furtune de picurare ingropate sau supraterane care administreaza o cantitate optima de apa.Intreg ansamblul este comandat de un panou  automatizat iar programarea se pate face pe o perioada de pana la un an.Senzorul de ploaie impiedica pornirea udarii in perioadele ploioase

  Executia unui sistem de udare presupune realizarea unor santuri la adancime de 30-40 cm  de aceea este recomandata realizarea lui inaintea amenajarii gradinii.In cazul gradinilor deja amenajate asiguram si  refacerea gazonului in zonele in care a fost  deteriorat.

  intretinere1_400 

  De asemenea, oferim toate serviciile necesare pentru intretinerea spatiilor verzi.

 

 

 

Servicii

 Firma noastra va ofera urmatoarele:

Galerie foto