Rustic Lemn Design Mobilier Gradina Oradea Jardiniere Accesorii Mobilier Clasic Modern Rustic

Mobilier gradina Bihor reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Spatiu Verde - Bihor - Mobilier gradina Alesd Beius Marghita Nucet Oradea Salonta Valea lui Mihai Sacueni Stei Vascau Hotarmodern_super_400

Bine aţi venit la

Rustic LemnDesign! 

  Dacă aţi ajuns pe acest site înseamnă că doriţi să vă amenajaţi curtea sau grădina, sau să vă mobilaţi casa sau apartamentul dumneavoastră. 

  Sau doriţi să aflaţi de ce stilul rustic a devenit unul din cele mai apreciate stiluri de amenajare al unei grădini. 

  Sau pur şi simplu doriţi să aflaţi informaţii ce vă pot fi de folos.

  Noi vă stăm la dispoziţie!

 

2323423523523525352_400_01

 
   S.C. RUSTIC LEMNDESIGN S.R.L. este o firmă românească, ce propune clienţilor interesaţi o gamă foarte largă de produse  de calitate ce pot satisface cele mai pretenţioase aşteptări şi cele mai rafinate gusturi.

   RUSTIC LEMNDESIGN  este o firmă cu o echipă tânără şi entuziastă, al cărei obiectiv principal este acela “DE A TE FACE SĂ TE SIMŢI CÂT MAI BINE ÎN   CASA ŞI GRĂDINA TA”.

   Paginile de mai jos descriu cine suntem, ce facem şi cum facem. 

124214124251_400

  RUSTIC LEMNDESIGN produce:

 •  mobilier de exterior (pentru grădini şi terase ), după proiecte proprii sau ale clientului, în funcţie de spaţiul disponibil şi   într-o variată gamă de forme şi culori;
 •  mobilier din Pal Melaminat şi MDF de cea mai bună calitate, într-o concepţie gândită în parteneriat de idei şi soluţii cu clientul;
 •  mobilier de interior din lemn masiv;
 •  mobilier pentru crame şi baruri.  

  Mobilierul de exterior reprezintă un element important pentru orice curte şi grădină. Acest tip de mobilier te ajută să te relaxezi şi să te bucuri de timpul de afară.

  Mobilierul de exterior produs de firma noastră  se compune din:

 •  Seturi de  mese cu bănci;
 •  Balansoare, Şezlonguri pt. plajă;
 •  Ghivece, Jardiniere, Suporturi pentru flori;
 •  Foişoare, terase din lemn;
 •  Garduri din lemn, Pergole;
 •  Locuri de joacă pt. copii;
 •  Fântâni decorative, Podeţe;
 •  Cuşti pentru animale, Căsuţe pentru scule.

  Oferim consultanţă, schiţăm, producem şi asamblăm orice tip de mobilier la comandă pentru:

 •  Bucătării;
 •  Birouri manageriale;
 •  Birouri operaţionale;
 •  Mese calculator,Corpuri de stocare documente;
 •  Dormitoare;
 •  Dressinguri;
 •  Sufragerii;
 •  Camere tineret, Comode;
 •  Holuri;
 •  Baruri;
 •  Spaţii comerciale. 

            Venim în întâmpinarea necesităţilor dumneavoastră cu o gamă întreagă de servicii incluse, menite să conducă la realizarea în cele mai bune condiţii a mobilierului dorit, beneficiind astfel de calitate, rapiditate şi eficienţă în execuţie.
Toate aceste servicii sunt incluse în preţ:

 •  Măsurarea şi efectuarea schiţei mobilierului;
 •  Alegerea materialelor;
 •  Transportul şi asamblarea mobilierului;                                      

 De ce rustic?

 Pentru că este unul din cele mai apreciate stiluri de amenajare al unei grădini , preferat pentru decorarea caselor de vacanţă sau a locuinţelor cu o arhitectură care face trimitere la casa bunicilor.

 Mulţi oameni plac stilul mobilierului rustic, găsesc frumuseţea în simplitatea acestui tip de mobilier şi îl folosesc pentru design-ul interior şi exterior al caselor sau pentru accesorii decorative.

 “Rustic” este un termen cu o largă folosinţă, corespunzând cu aproape orice tip de mobilier sau stil decorativ din trecut.

 Mobilierul rustic este popular datorită design-ului simplu şi util, apropiat modului de viaţă înclinat către natură. Acest tip de mobilier scoate în evidenţă şi păstrează nodurile şi fibra lemnului, şi foloseşte neregularităţile – precum condiţiile vitrege, felul unic de creştere – ceea ce crează un extraordinar stil unic de forme naturale şi desene.

 Un mobilier rustic din lemn va aduce cu siguranţă un plus de farmec şi apreciere pentru curtea sau grădina dumneavoastră.

rg5_400

 De ce lemn? 

  Indiferent de climă sau peisaj ne simţim atraşi de copaci. Aceştia ne oferă umbră,  ne inspiră admiraţie, copiii noştri se caţără în ei, păsările îşi fac cuibul în ei, le consumăm fructele sau seva, îi împodobim de Crăciun.

  E greu să ne imaginăm ceva care să ne aducă mai mari foloase decât copacii. Câtă vreme trăiesc, nu numai că purifică aerul pe care îl respirăm, dar frumuseţea lor, culorile, fructele şi umbra lor ne aduc mari bucurii. 

  Lemnul e viu. Atâta timp cât a jucat un rol important în viaţa oamenilor , de mii de ani, nu putem să-l privim ca pe un material grosolan, primar. Nici un alt material nu radiază atâta căldură ca şi lemnul. Nevoit să se adapteze la situaţii continuu schimbătoare, lemnul dobândeşte un caracter nobil.   

  De sute de ani utilizăm lemnul pentru diverse scopuri: ca adăpost şi în cele din urmă ca mobilier  , de la simplul scăunel cu trei picioare pentru muls laptele şi până la sofisticatul mobilier din celebrele palate.

  Răspândirea sa , calităţile sale mecanice , rezistenţa la acţiunile agenţilor atmosferici şi relativa uşurinţă a prelucrării sale au făcut din lemn unul dintre cele mai folosite materiale în domeniul construcţiilor. Este un material natural, nobil, călduros şi, datorită texturii plăcute şi valorii decorative a desenului fibrelor poate fi utilizat pentru a personaliza orice exterior sau interior al unei case, prezentând multiple avantaje:

 • Aspectul unic şi natural: Valorile cele mai vizibile ale lemnului constau în frumuseţe, căldură şi stil. Lemnul dă locuinţei un aspect captivant. Unul dintre principalele avantaje ale mobilierului din lemn este aspectul, fiind mai robust şi impunător decât orice altă variantă înlocuitoare şi dă o notă de căldură prin aspectul său, prin culorile calde şi naturale şi prin prestanţă;  
 • Durabilitate: Mobilierul  din lemn are un comportament excelent în timp. Lemnul este cel mai rezistent material dintre cele naturale, putând fi conservat în stare bună câteva sute de ani. De asemenea, valoarea acestuia creşte odată cu vârsta;
 • Rapiditate de prelucrare: Un alt avantaj major al mobilierului din lemn este dat de posibilitatea de prelucrare astfel încât să fie potrivit  în majoritatea stilurilor decorative. De apreciat este şi faptul că lemnul nu dă niciodată un aer ”ieftin” unei locuinţe şi nici nu va trăda decorul acesteia;
 • Întreţinere ieftină: Longevitatea lemnului este asigurată de noile tehnologii de tratament a lemnului. O suprafaţă din lemn finisată corespunzător va fi întotdeauna mai uşor de curăţat şi întreţinut. Spre deosebire de alte materiale, de-a lungul timpului lemnul poate fi curăţat şi şlefuit profesional, căpătând un aspect nou şi rezistă mult mai bine la căldură, îngheţ, foc, şocuri sau greutăţi mari;
 • O foarte bună adaptare la terenurile accidentate şi o bună integrare în peisajele urbane şi rurale;
 • Varietatea posibilităţilor de îmbinare;
 • Elasicitate ridicată.

  În toate amenajările noastre lemnul folosit este bradul, salcâmul,  stejarul, carpenul, din zona de vest şi nord-vest a ţării, lemn de cea mai bună calitate şi ales special pentru fiecare piesă de mobilier în parte.

  După procesare lemnul este tratat cu substanţe speciale, împotriva dăunătorilor şi al infecţiilor specifice, a ciupercilor şi împotriva deteriorării structurii fibrei lemnoase. Soluţiile folosite sunt special produse pentru acest scop şi sunt în conformitate cu standardele impuse de Uniunea Europeană.

dscf9079_400

  Avantajele Rustic LemnDesign  

 •  Vă oferim calitate, pe care o puteţi vedea, simţi şi aprecia atât în prezent cât şi în viitor.
 •  Personalizările sunt specialitatea noastră, pentru că ne stimulează creativitatea.
 •  Fiecare piesă de mobilier este manual fabricată de către meşteri cu experienţă, care ştiu să scoată în evidenţă trăinicia şi frumuseţea lemnului, folosind tehnici tradiţionale de construcţie şi finisare.
 •  Creăm linii de produse pentru toate gusturile şi după orice buget, şi într-o gamă atrăgătoare şi variată de culori
 •  Toate produsele noastre pot fi comandate cu opţiuni privind baiţul, dimensiunea  sau ca mobilier nefinisat.

  În prezent Rustic LemnDesign este admirată pentru combinaţia de design tradiţional, fler inovativ, meşteşugul meticulos şi durabilitate. Gama noastră de produse aduce o tentă rustică într-o mare varietate de locaţii: grădini, case tradiţionale, cabane, case de vacanţă, pensiuni.

  E rândul dumneavoastră să vă îndrăgostiţi de aceste produse.

  Am creat modele unice şi dimensiuni pentru  o varietate mare de produse. Este suficient să ne contactaţi pentru a ne spune ce doriţi.

  Dacă dumneavoastră puteţi să visaţi ceva , noi putem să construim. 

  Mobilier rustic de gradina

 “Rustic” este un termen cu o largă folosinţă, corespunzând cu aproape orice tip de mobilier sau stil decorativ din trecut.

  Mobilierul rustic este popular datorită design-ului simplu şi util, apropiat modului de viaţă înclinat către natură. Acest tip de mobilier scoate în evidenţă şi păstrează nodurile şi fibra lemnului, şi foloseşte neregularităţile – precum condiţiile vitrege, felul unic de creştere – ceea ce crează un extraordinar stil unic de forme naturale şi desene.

  Mulţi oameni plac stilul mobilierului rustic, găsesc frumuseţea în simplitatea acestui tip de mobilier şi îl folosesc pentru design-ul interior şi exterior al caselor sau pentru accesorii decorative.

  Un mobilier rustic din lemn va aduce cu siguranţă un plus de farmec şi apreciere pentru curtea sau grădina dumneavoastră.

  Mobilierul de terasă trebuie să fie conceput în aşa fel încât să îmbine utilitatea cu estetica. Folosirea esenţelor naturale în construcţia sa este un element de rafinament gândit pentru a face faţă celor mai pretenţioase gusturi. Nu trebuie scăpată din vedere nici rezistenţa în timp a pieselor, motiv pentru care este folosit lemnul de esenţă tare (salcâm, stejar, carpen).

  Acest mobilier de grădină a fost creat pentru a îmbina aspectul rustic cu funcţionalitatea. Lemnul din care este realizat asigură, pe lângă un aspect interesant şi o rezistenţă deosebită, absolut necesară dacă este vorba despre mobilier pentru exterior.

  Mobilierul este din lemn lăcuit, cu o culoare naturală, şi care asigură maximum de confort pentru orele tale de relaxare.

3rg_400
  Foişoare, filigorii şi terase din lemn  

  Dacă ai o grădină sau o curte destul de generoasă ca dimensiuni, nu ezita să îi diversifici peisajul cu un foişor care va transforma   într-o oază de linişte şi relaxare un colţ din grădină şi care va deveni cu siguranţă locul preferat pentru petrecerea după-amiezilor toride de sfârşit de săptămână sau pentru încheierea unei zile tumultoase, alături de familie sau de prieteni.

  Un astfel de foişor este o prezenţă deosebit de pitorească, iar materialele naturale păstrează răcoarea, ocrotind foarte bine de razele puternice ale soarelui dar şi de precipitaţiile care pot apărea.

  O atenţie sporită trebuie acordată şi amplasării foişorului, care trebuie să fie punctul de atracţie al grădinii. Cel mai recomandat este ca acesta să fie amplasat în curtea din spatele casei pentru a putea beneficia de intimitate şi pentru a oferi perspective spre celelalte zone de interes. Deasemenea, foişorul este potrivit pentru petrecerile nocturne ale unei veri fierbinţi, motiv pentru care Rustic LemnDesign te va ajuta să găseşti soluţia potrivită în ceea ce priveşte iluminarea foişorului pe timp de noapte.

  Cele mai comandate sunt foişoarele din lemn masiv cu acoperiş din şindrilă bituminoasă sau ţiglă. Acestea oferă un aspect rustic care de regulă merge cu aproape orice stil de amenajare a grădinii. În plus, dau o senzaţie accentuată de natural, integrându-se cel mai bine în ambientul curţii, iar dacă lemnul este tratat şi uscat poate dura foarte mult în timp.

 Rustic LemnDesign produce atât modele standard - ca formă şi dimensiune - cât şi modele elaborate, concepute după bunul plac al beneficiarului, într-o mare varietate de stiluri, forme, detalii şi culori.

 

  

fs6_400

  Terasele -  locuri ideale pentru relaxare 

  Într-o perioadă în care viaţa noastră este una care se derulează mai mult în marile oraşe, există momente în care visăm la liniştea de la ţară, de la părinţi, de la bunici, de sub nucul din grădină şi mărul din curte. Tot când ne gândim la viaţa de la ţară, ne imaginăm adeseori cum e să stăm în curte, la umbră, într-o terasă de lemn unde să ne relaxăm privind natura verde, o ploaie de vară sau copiii care aleargă veseli prin curte, evadând astfel din mediul stresant,poluat şi trist al oraşului. În aceste condiţii, pentru a profita de timpul liber şi a vă relaxa, fie cu prietenii, fie cu familia, vă recomandăm construcţia unei terase din lemn  de la firma  Rustic LemnDesign din   Oradea, terasă care oricât de mică ar fi vă poate oferi enorm şi în care vă puteţi încărca bateriile la maxim.

  Amenajarea unei astfel de terase  se poate face în multe stiluri, în funcţie de specificul grădinii şi de spaţiul avut la dispoziţie.

  Clasice şi mereu la modă, terasele cu structură de lemn concepute de Rustic LemnDesign creează sentimentul plăcut al apropierii de natură şi reprezintă spaţiul perfect pentru momentele dumneavoastră de relaxare.

  Rustic LemnDesign oferă o gamă largă de modele de terase cu mai multe opţiuni personalizate şi diverse dimensiuni pentru a satisface fiecare nevoie şi gust. Folosiţi-vă imaginaţia pentru a încorpora o terasă în planurile de construcţie a casei dumneavostră. 

  Fantani decorative

   Dacă ai o grădină mare pe care nu ştii cum să o aranjezi, Rustic LemnDesign îţi oferă o soluţie originală – FÂNTÂNA DECORATIVĂ!

  Construcţia are toate elementele structurale caracteristice unei fântâni adevărate, mai puţin puţul de piatră din care se scoate apa.

fantanidecorative1_400_02  Fântâna decorativă se ridică pe un mic soclu de piatră, pentru o mai bună protecţie a lemnului sau se poate aşeza chiar deasupra căminului care adăposteşte hidroforul sau instalaţia de apă.

  Deoarece fântâna trebuie să dea senzaţia de autentic nu va lipsi bara dintre stâlpi, de care se va înfăşura lanţul împreună cu un ghiveci cu flori

  Din considerente funcţionale şi estetice, fântâna decorativă este protejată cu lac ecologic pe bază de apă, rezistent la umezeală şi intemperii, pentru a-şi păstra aspectul nedeteriorat.        

         Pentru noi este important ca fiecare client să fie mulţumit şi de aceea îi punem la dispoziţie, pe lângă o gama foarte variată de produse şi disponibilitatea noastră pentru orice sugestie sau îmbunătăţire a ofertei curente.

        Pentru informaţii suplimentare despre produsele noastre, informaţii despre preţuri sau pentru comenzi vă stăm la dispoziţie prin:                    

        tel.  0745-106708

               0744-589055     

        e-mail: contact@rusticdesign.ro  

Galerie foto