Transforma-ti gradina intr-o opera de arta!

Ne-am obisnuit cu ideea ca obiectele si creatiile artistice sunt apanajul spatiilor interioare. Designerii ne demonstreaza insa ca si cele mai sobre gradini pot fi amenajate artistic.

Indiferent de gusturi - traditionale sau contemporane/nonconformiste si tipul gradinii, se pot alege opere de arta care sa ofere gradinii eleganta, personalitate si originalitate. De exemplu, intr-o gradina clasica se vor integra perfect elemente din piatra, cum ar fi o sculptura, statui, ornamente etc., care sa mentina acest spatiu interesant si atragator in orice sezon.

 

Intr-o gradina moderna pot fi introduse piese de mobilier cu design inedit, obiecte cu forme interesante, accesorii din materiale lucioase, cu imprimeuri spectaculoase sau in culori stralucitoare, care sa vina in opozitie cu plantele verzi, impreuna formand contraste surprinzatoare.

O gradina contemporana poate fi personalizata prin realizarea unor picturi sau a unui graffiti pe unul dintre zidurile interioare sau prin introducerea unor obiecte de impact. Persoanele care pun mai putin accent pe culoare, se pot orienta catre o fantana arteziana, un acvariu sau prin inserarea unor obiecte de decor din sticla.

gradina_400

 

sursa: casamea.ro