Idei de depozitare pentru grădină

Aşa cum la interior se adună o mulţime de lucruri pentru care trebuie să găseşti locuri de depozitare adecvate, acelaşi lucru este valabil şi la exteriorul casei.

Îngrijirea plantelor, florilor şi gazonului este o acţiune importantă, dar nu şi suficientă pentru a te bucura de o grădină frumoasă. Dacă uneltele de grădinărit, ustensilele de curăţat, jucăriile şi multe alte obiecte rămân în dezordine şi la vedere, acestea vor afecta imaginea plăcută a grădinii.

O magazie cochetă şi încăpătoare este cea mai bună soluţie pentru o grădină spaţioasă. Aici poţi depozita până şi bicicletele sau piesele vechi de mobilier.gradina6_400

Dacă grădina este mică, îţi recomandăm o mini magazie vopsită în verde. Astfel, o poţi camufla între plante, astfel încât să devină o prezenţă discretă în peisaj.

O terasă înaltă oferă spaţii de depozitare nebănuite. Prin crearea unor sertare supradimensionate, poţi păstra multe scule sau unelte mai mari de grădinărit.

O altă soluţie practică presupune construirea unei mici anexe în spatele casei. Această variantă poate fi luată în considerare mai ales dacă grădina este mică şi nu există suficient spaţiu pentru construirea unei magazii.

O unitate de mobilier din lemn cu poliţe reprezintă un suport numai bun pentru grill, lemne, plante, vase şi nu numai. Pentru realizarea unui astfel de suport se pot alege şi materiale mai rezistente la intemperii, cum ar fi beton sau piatră.

O comodă sau un cufăr vechi poate fi transformat într-un suport practic pentru depozitarea jucăriilor. Astfel, curtea îşi va menţine aspectul ordonat, iar jucăriile vor rămâne curate şi în siguranţă.

Un grădinar pasionat va fi încântat de această soluţie de depozitare a cizmelor. Vestea bună este ca un astfel de suport se poate construi uşor din diverse materiale.

Zona de intrare poate prelua din funcţiile holului. Astfel, cu ajutorul unor elemente simple, cum ar fi o oglindă, o poliţă, un coş şi un suport pentru umbrele vei obţine un colţ foarte şic şi interesant.

sursa: casamea.ro