Dusul exterior amenajat in curte. Racoreste-te toata vara!

Dusul exterior face parte din categoria amenajarilordus_gradina_400_01 de vara care nu ar trebui sa lipseasca 

din nicio curte sau gradina. De cum vara se instaleaza orice sursa de racoare este foarte apreciata, iar daca locuiti la curte sau aveti o casuta la tara unde va petreceti weekend-urile sau vacantele de vara puteti sa va amenajati chiar dumneavoastra un dus in aer liber.

Cheltuielile pentru amenajarea unei bai exterioare pot fi extrem de reduse. Pentru o baie simpla nu aveti nevoie decat de cativa tarusi din lemn, cel putin patru foi de tabla sau doua perdele de dus, un butoi de plastic sau metal, un robinet si alte ustensile pe care cu siguranta le detineti sau pe care le puteti imprumuta de la vecini. 

Asta in cazul in care nu detineti deja o centrala sau boiler care sa va incalzeasca apa. Daca detineti nu va ramane decat sa trageti un furtun in capatul caruia poate fi atasata o para de dus. Prindeti furtunul de un perete, gard sau chiar de un copac iar dusul este gata.

Foarte important este ca podeaua sa fie din ciment, lemn, piatra sau gresie pentru a nu va murdari si pentru a nu aluneca in timp ce faceti dus.

Dupa amenajarea unui asemenea dus, zilele calduroase de vara vor putea fi “imblanzite” ori de cate ori veti simti nevoia. Iar un dus exterior alimentat cu un butoi va poate ajuta de asemenea sa economisiti bani cu incalzirea apei. 

O cabina de dus in aer liber poate fi foarte utila mai ales daca aveti copii care petrec o buna parte a zilei jucandu-se prin curte. Folosind dusul exterior murdaria este pastrata departe de interiorul casei iar dupa un dus facut la sfarsitul unei zile calduroase va puteti simti mult mai fresh.

sursa: povesteacasei.ro