Proex Instal Proiectare Montaj Arad Piscine Fantani Arteziene Instalatii de Incalzire Climatizare

Piscine / Iazuri / Fantani Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Spatiu Verde - Arad - Piscine / Iazuri / Fantani Arad Curtici Ineu Lipova Nadlac Santana Sebis Pecica Chisineu-Cris Pancota


 fintini4mica Societatea noastra, Proex Instal proiecteaza si executa toata gama de piscine si fantani arteziene, instalatii de incalzire, sanitare, climatizare, aductiuni de apa, canalizari, retele de aer comprimat.

  Pentru noi nu exista clienti. Exista doar beneficiari. Cei care beneficiaza si se bucura de rodul munci noastre.

  Deviza noastra : Sufletul unei case sunt instalatiile.

  Fantani arteziene

  Efectele apei au fost foarte de populare si fascinante in acelasi timp in arta gradinaritului inca din antichitate. Astazi, de asemenea, ar fi surprinzator sa gasesti  pe cineva care  ar  putea rezista efectul fascinant al fantanilor arteziene  combinate cu impulsuri ritmice, fantani stropitoare,  cascade artificiale. Exista ceva care sa calmeze si sa te relaxeze in acelasi timp  in propria ta gradina si sa te bucuri de frumusetile naturii, sezon de sezon?. Odata ce o persoana descopera un curs de apa, un iaz sau poate un peisaj cu gradina in mijlocul careia sa se afle o fantana arteziana, aceea persoana este de asemenea constienta de frumusetea apei si a ecosistemului aflat  intr-un continuu balans. 

  Fiecare avem cu siguranta un plan pentru casa visurilor noastre. Locuinta la care visam are anumite dimensiuni, un anumit numar de camere, anumite utilitati, culoarile noastre favorite, acele balcoane sau elemente de design pe care le-am vazut la un moment dat intr-o revista, film ...

  Pentru fiecare dintre noi aceasta casa este diferita, insa un element se repeta in majoritatea cazurilor: piscina din curte care se integreaza perfect in gradina verde, transformand spatiul intr-o adevarata oaza de relaxare.Atunci cand vine vorba de visele noastre este nevoie de curaj, indrazneala si planificare minutioasa,astfel incat acestea sa devina o realitate. Construirea unei piscine nu trebuie sa ramana doar o dorinta pentru viitorul indepartat. Poti sa incepi sa te informezi din timp si treptat sa te apropii din ce in ce mai mult de indeplinirea acestui vis.

  Decizia de a costrui o piscina nu este intotdeauna simpla deoarece trebuie sa luam in considerare mai multi factori, astfel incat alegerea noastra sa fie una potrivita si in ton cu ceea ce ne dorim. Cele mai frecvente intrebari pe care clientii nostri le au sunt:

  • Ce fel de piscina trebuie sa achizitionez?
  • Cat de mare trebuie sa fie piscina?
  • Ce trebuie sa am in vedere cand aleg locatia piscinei?
  • Cat timp trebuie sa investesc in intretinerea unei piscine si cat de greu este acest proces?
  • Cat de costisitoare este o piscina?

  La toate aceste intrebari vom incerca sa va raspundem in randurile de mai jos, astfel incat decizia pe care o luati sa fie una informata.

 piscina_arad_400

 1. Ce fel de piscina trebuie sa achizitionez?

  Cand dorim sa cumpram o piscina, primul lucru la care trebuie sa ne gandim este ce dorim sa face cu aceasta piscina si sa o privim ca pe o investitie de viitor. Majoritatea celor care isi doresc o piscina nu acorda o foarte mare importanta acestui aspect, insa el poate sa devina definitoriu in ceea ce priveste tipul de piscina ales.

  Urmatoarele intrebari te pot ajuta sa stabilesti ce tip de piscina este potrivita pentru tine :

  Cat de mare este familia mea si daca este posibil ca aceasta sa se extinda?

  Cat timp voi petrece in piscina si cu ce ocazii?

  Voi dori sa organizez reuniuni cu familia sau prietenii si cat de des?

  Cele 2 categorii principale de piscine:

  Piscine Subterane

  Piscinele subterane pot fi realizate din beton armat, cu placi de ceramica sau mozaic, cu structura metalica, din polipropilena, din otel, galvanizat, din poliester, plastic sau rasini poliesterice, armate cu fibra de sticla. In aceasta categorie intra piscinele ingropate si cele semi-ingropate.

  proex_install_400

  Piscine supraterane

 Piscinele supraterane reprezinta piscine private mobile ce se instaleaza rapid, au costuri foarte reduse de instalare si intretinere si pot fi mutate in alta locatie. Chiar daca la prima vedere pare o solutie temporara, piscinele supraterane pot fi piscine potrivite si durabile, astfel incat putem realizeza mici oaze de relaxare care fac deliciul intregii familii.

thumb_400

Servicii

 Firma noastra va ofera urmatoarele servicii:

Galerie foto