Marry&Nelly Style Amenajari Peisagistice Arad, Proiectare Amenajare si Intretinere Gradini

Amenajari-Decoratiuni Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Spatiu Verde - Arad - Amenajari-Decoratiuni Arad Curtici Ineu Lipova Nadlac Santana Sebis Pecica Chisineu-Cris Pancota


   
La313728_544862938887931_88219620_n_400_01 Marry&Nelly Style, din Arad  încearcăm în mod constant să ne îmbunătăţim şi să ne extindem serviciile. Numărul tot mai mare al clienţilor mulţumiţi este dovada că ne îndreptăm în direcţia bună. Consultaţi serviciile noastre de calitate şi deveniţi unul dintre clienţii noştri mulţumiţi! Veţi aprecia ospitalitatea noastră şi abordarea individuală a dorinţelor dvs.  

  Oferim un sistem complet de design de exterior, inclusiv completarea altor lucrări de construcţie după terminarea acestora. Ascultăm dorinţele clienţilor noştri şi încercăm tot posibilul pentru a le îndeplini. Prin urmare, suntem încrezători că îi putem mulţumi şi pe cei mai exigenţi dintre dvs.

  Marry&Nelly Style este formata din specialisti recunoscuti in domeniul peisagistic, oameni cu un simt al esteticului foarte bine dezvoltat, care va vor sustine in orice amenajare peisagistica. Mai mult, Marry&Nelly Style va ofera servicii de proiectare, design si amenajare a spatiului dorit. 

  Daca va doriti un spatiu verde superb, o gradina frumoasa dar nu  aveti timp s-o intretineti sau nu stiti cum,  este mai bine sa cereti sfatul unui specialist in amenajari peisagere, care va proiecta si va amenaja gradina pe care v-o doriti.

   Nu conteaza dimensiunea gradinii sau bugetul, daca este vorba de gradina de acasa, birou , un loc de joaca pentru copii, specialistii nostrii au solutii ajustate pentru fiecare caz in parte. Daca iubiti gradinaritul, putem lucra impreuna pentru ca dvs sa aveti o gradina aromonioasa in care energia pozitiva circula libera.

  533566_508637535843805_154501800_n_400

 Aici va ajutam noi, oferindu-va servicii de infiintare gazon, amenajare relief artificial dupa care amplasare plante. Serviciile noastre includ arhitectura peisagistica pentru ca gradina sa arate impecabil,  aranjamentele florale va vor satisface gusturile prin eleganta lor, si pe langa toate acestea va oferim si posibilitatea de a va amenaja gradina cu mobilier de gradina, pentru ca timpul petrecut in gradina dumneavoastra sa fie unul dintre cele mai placute! 

 Etapele proiectului:

  • stabilirea cerintelor clientului;
  • prezentarea unor schite de idei, pentru a veni in sprijinul descoperirii stilului preferat de dumneavoastra;
  • alegerea de catre client a modului de amenajare a proprietatii;
  • realizarea proiectului pe baza de fotografie ce simuleaza cât mai fidel felul in care o sa arate gradina dvs.
  • aprobarea de catre client a proiectului;
  • stabilirea costului amenajarii (deviz) si semnarea contractului.

  15380_508639702510255_2142885419_n_400

 Firma noastra te indruma in abordarea etapelor corecte pentru realizarea unei gradini potrivita stilului arhitectural al casei, firmei sau orasului tau in functie de pozitionarea lor in spatiu, caracteristicilor curtii (spatiului), solului, precum si personalitatii si necesitatii proprietarului.

Servicii

 Oferim servicii de peisagistica si intretinere spatii verzi:

  • Amenajare gradini
  • Intretinere gradini si spatii verzi
  • Amenajare parcuri
  • Amenajare si intretinere spatii verzi

Galerie foto