Vovi Prod Prest Proiectare Montaj Piscine Iazuri Fantani Brasov Tratarea Apei Accesorii Filtrare

Piscine / Iazuri / Fantani Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Spatiu Verde - Brasov - Piscine / Iazuri / Fantani Brasov Codlea Fagaras Ghimbav Predeal Rasnov Rupea Sacele Victoria Zarnesti Feldioara


 _dsc1138_400  Vovi Prod Prest va ofera servicii personalizate, fie ca aveti nevoie de intretinere, de modernizarea echipamentelor sau de constructia unei noi piscine, consultantii nostri va vor oferi solutii personalizate nevoilor si bugetului dumneavoastra, firma noastra va sta la dispozitie, ajutandu-va sa faceti alegerea ideala . Activitatea noastră se desfășoară în condițiile permanentei preocupări pentru calitate, individualizarea proiectelor prin design particularizat, ultimele noutați în domeniu precum și maximizarea satisfacției finale a clienților noștri. 
 
  Firma noastra va ofera:
  • toata gama de piscine supraterane, semiingropate, ingropate, forme si dimensiuni standard sau personalizate conform dorintelor clientului;
  • toata gama de accesorii pentru piscine; 
  • echipamente complete pentru parcuri acvatice;
  • echipamente pentru fantani si iazuri;
  • acoperiri piscine.
 Forme standard disponibile: piscine dreptunghiulare, rotunde, ovale, sau cu forma cifrei 8. Va punem la dispozitie toate tipurile de bazin: din liner, din polipropilena, ceramice. La comanda putem proiecta si realiza orice tip de piscina, cu orice forma.
 Toate piscinele sunt prevazute cu set complet de accesorii si sisteme de filtrare de calitate superioara pentru apa intotdeauna limpede, ce nu necesita schimbarea periodica.
  Va oferim toata gama de echipamente pentru agrement, componente, accesorii, jocuri pentru piscine, substante chimice pentru intretinere. Livram consumabile pentru intretinerea piscinelor – substante pentru purificarea apei (clorinare sau oxigen activ), anticalcar, antialge, pentru curatarea filtrelor. 

 piscina_8_semiingropatavovi_400

  Proiectam si fabricam terase si garduri de protectie pentru piscine, structuri pentru acoperire piscine, vitrate sau cu invelitoare din policarbonat. Oferim consultanta pentru alegere solutii si echipamente, pentru orice proiect in domeniu. Asiguram proiectare, montaj, service, intretinere. 

tobogane_spirala_pereche_400

  In zilele noastre, toata lumea isi doreste o piscina. Motivele sunt multe, la fel si ideile, dar nimic nu se compara cu a te bucura de o piscina in intimitatea caminului tau si nu la strandurile superaglomerate  din oras, pentru ca piscina este a ta si va fi construita exact  cum ti-ai dorit-o.
  Societatea noastra pune la dispozitia clientilor forme diverse de piscina, echipamente pentru tratarea si recircularea apei, finisaje de cea mai buna calitate, jocuri de apa si multe altele. 
 
 12441241222222222222_400
 
 Contactati-ne si veti primi ofertele potrivite pentru ca proiectul dumneavoastra sa se materializeze cat mai eficient. Firma noastra garanteaza  realizarea de servicii de un inalt profesionalism care sa aduca satisfactie garantata clientilor nostri, orice misiune fiind guvernata de ideea identificarii celor mai bune solutii pentru client in conditii de competivitate. 

Servicii

 Firma noastra va ofera urmatoarea gama de servicii:
  • toata gama de piscine supraterane, semiingropate, ingropate, forme si dimensiuni standard sau personalizate conform dorintelor clientului;
  • toata gama de accesorii pentru piscine; 
  • echipamente complete pentru parcuri acvatice;
  • echipamente pentru fantani si iazuri;  
  • acoperiri piscine.

 

 

 Accesorii piscina oferite de firma noastra:

Sisteme de filtrare cu nisip    Filtru cu nisip    Pompa
aaaa_01 adsasasfasfas_01 adsadasasasa_01

 

 

Sistem de filtrare cu cartus

cartus_03

Fantani pentru masaj

fantani_masaj_02

   

Sistem de jeturi pentru masaj

sistem_jet_masaj_04 

   

  

 

 

Lumini plutitoare

Sistem de LED-uri si reflectoare pentru iluminat subacvatic

 
lampiplutitoare ledaasfsa  

 

 

Galerie foto