Green Eden Plante Ornamentale Gradini Piatra Neamt Flori Arbusti Elemente Decorative Servicii de Proiectare Amenajare si Intretinere Spatii Verzi

Plante interior-exterior Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Spatiu Verde - Neamt - Plante interior-exterior Bicaz Piatra Neamt Roman Targu Neamt Roznov Sagna


PRODUCTIE SI COMERCIALIZARE FLORI

PLANTE ORNAMENTALE

 

 10336751_291885287651220_500626242822534176_n_400Green Eden SRL este o companie specializata in designul, amenajarea si intretinerea spatiilor verzi, precum si de prestarea de servicii specifice de ingrijire si comercializarea intregii game de produse necesare acestei activitati, cu 10 ani vechime in domeniu.

 De asemenea, firma noastra va ofera o gama diversificata de de plante interior - exterior. 

 Green Eden SRL  are ca obiect de activitate oferirea de servicii si produse: (amenajarea, proiectarea si intretinerea spatiilor verzi). Firma noastra lucrari specifice de intretinere a spatiului verde ofera garantie pentru fiecare din serviciile sale.

 Activitatea firmei implica proiectarea spatiilor verzi, amenajari spatii verzi, amenajari gradini, livrarea materialelor necesare executarii acestor proiecte ( rulouri de gazon, arbori si arbusti ornamentali, arbusti pentru gard viu, rasaduri de flori anuale si perene, scoarta ornamentala, piatra naturala pentru decoratiuni).

 10492438_301893403317075_3064452882269440492_n_400

   Green Eden SRL ofera servicii la standarde inalte in domeniul amenajarii peisajului, avand specialisti motivati, documentati si entuziasti, pentru a realiza pentru dumneavoastra servicii profesionale pentru amenajarea, proiectarea si intretinerea spatiilor verzi.

  Echipa noastra va sta la dispozitie pentru orice intrebare sau detalii despre serviciile pe care le prestam cat si cu informatii despre problemele care apar in momentul in care doriti sa va realizati o gradina sau sa va amenajati spatiul verde de la sediul companiei.

  Va asteptam sa ne contactati si impreuna sa reusim sa va infrumusetam viata prin plante decorative, de bun gust.

Servicii

  Firma Green Eden va ofera o gama diversificata de plante interior - exterior.

  Firma noastra, specializata in amenajari spatii verzi va ofera urmatoarele servicii:

   Produsele noastre:

Galerie foto